Our Services

Welkom thuis

01.

NLP

Het wordt gedefinieerd als “de wetenschap die zich bezighoudt met het bewust maken van onbewuste processen”. 

Je kunt het zien als een soort handleiding van jezelf.

Een NLP training is voor iedereen een prachtige ervaring en vaak life-changing.

02.

Koude training

Bij de koude training sessie leer je technieken om je lichaam te laten wennen aan de kou en er gezondheidsvoordelen uit te halen. Het kan je energie geven, je immuunsysteem versterken en je mentale veerkracht vergroten.

 

03.

Kundalini

Tijdens een KAP-sessie kan het zijn dat je verschillende ervaringen hebt. Deze ervaringen kunnen fysiek, emotioneel of visueel zijn. Zo kun je een diepe staat van gelukzaligheid ervaren.  Een prachtige methodiek die je pad naar persoonlijke groei nog mooier maakt.

04.

Systemisch werk

Met een opstelling verkrijg je inzicht in de dynamiek binnen een systeem. Zo zijn er systemen in je privé- en werkleven, van familie tot je werk. In dit systeem heeft iedereen een eigen plek en is iedereen met elkaar verbonden. Elk systeem streeft naar balans, naar evenwicht. Tijdens een opstelling ervaar je hoe het is om op jouw plek in het systeem te staan en wat het effect is als dat niet zo is. Dit kan veel inzichten geven en verduidelijken. 

05.

Cacao ceremonie

Cacao is een laagdrempilig plantmedicijn. Het helpt bij het zetten van nieuwe intenties, integreren van nieuwe gewoontes en daarnaast zit het vol anti oxidanten en mineralen. Doormiddel van een ceremonie kom je dichterbij jouw innerlijke wijsheid en kom je beter in contact met je intuïtie. 

06.

Truffel ceremonie

Plantmedicijn is vaak het helend op lichamelijk, psychisch en spiritueel gebied.

De ceremonie is bedoeld om je dichtbij jezelf te brengen en als je mazzel hebt kun je een eenheidservaring hebben. Je kunt als mens kan namelijk een entheogene ervaring hebben.

Al onze levens zijn erop gericht om dit te ervaren en beter nog het te zijn.  Hoe ver je bent weet niemand, alleen jij. En wat je allemaal op je weg tegenkomt is precies het juiste. Dat is in de ceremonie net zo.

IT's all about practice

"Ont-moeten, ont-wikkelen en overgeven aan de gave van je hart "

Welke training je ook gaat volgen, het is de volgende stap naar jou hoger bewustzijn en je gaat gegarandeerd stappen maken

Meest gekozen

Koude bad

Wat is koudetraining? Met koudetraining, waarbij je een aantal minuten je lichaam in ijskoud water onderdompelt, zet je heel je lichaam op scherp. Je lichaam ervaart stress. Hierdoor maakt het meer witte bloedcellen aan, welke je lichaam beschermen tegen ziektes en infecties. Je geeft je immuunsysteem een boost met als resultaat, naast de vele gezondheidsvoordelen, nieuwe energie.

75,-

Systemisch werk

Onze familielijn en -geschiedenis hebben invloed op wie je bent en hoe je functioneert. Problemen, zowel privé als op het werk, blijken vaak met het familiesysteem te maken te hebben. Wil jij een opstelling bijwonen en mogelijk de rol van representant ervaren of vervullen? Dan heten we je van harte welkom tijdens de Opstellingendag als deelnemer. Aangezien de ingebrachte thema’s universeel zijn zul je merken dat het jou, ook als deelnemer, veel inzichten geeft.

90,-
beech, tree, roots-3385957.jpg

Truffel ceremonie

Plantmedicijn is een duizenden jaren oud, heilig medicijn voor persoonlijke heling en transformatie.

Plant medicijn is een middel om dichter bij je essentie te komen

Plant medicijn is geen middel om dichter bij de essentie te zijn.

Dat is het dagelijks leven.

M.a.w. het plant medicijn kan je inzichten geven die je in deze fysieke dimensie niet kan waarnemen om je richting te geven in je dagelijks leven.

Dit kun je verder integreren door zelf of bij ons te trainen.

vanaf 200,-
Schrijf in je voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze gatherings

Open chat
1
Hello 👋
Can we help you?